Är du journalist? Eller bloggare?

Vi tycker att Föräldravrålet är ett bra exempel på hur civilsamhället kan engagera människor i klimatfrågan. Vi hjälper dig gärna med uppslag på artiklar kring klimatet eller blogginlägg. Våra talespersoner kan bistå med fakta och reflektioner.

Kontakta oss gärna!

Pressmeddelanden

Pop-up-konsert för klimatet med Magnus Carlson, Patrik Isaksson, Helen Sjöholm, Kajsa Grytt, DJ Malin Evrenos (Y+M) med flera Sommarens extremhetta och bränder gnager i många. Ett barn [...]

Logotyp

Talespersoner

 • Catarina Rolfsdotter-Jansson
  Catarina Rolfsdotter-Jansson Journalist, författare, moderator och programledare

  Journalist, författare, moderator och programledare med hållbar utveckling som specialområde. Mamma till Lovisa, Vera och Ella.

  ”Jag har varit engagerad i miljöfrågor hela mitt liv. Är vi många som höjer rösten så måste politiker lyssna och våga ta fram de styrmedel och planer som krävs för att Sverige ska bli en kraftfull förebild för resten av världen. Föräldravrålet vill också inspirera för att göra mer hållbara val som privatperson. Det finns ännu tid, men den rinner ut snabbt. Klimatfrågan är vår ödesfråga som måste gå före och vägas in i alla beslut vi tar.”

 • Frida Berry Eklund
  Frida Berry Eklund Specialist på klimatkommunikation och projektledare

  Frilansande specialist på klimatkommunikation. Tidigare pr-konsult på Westander Klimat & Energi och global kampanjledare för Oxfam International. Mamma till Charlie & Billie.

  “Vi har extremt lite tid på oss att ställa om våra samhällen och få bort alla utsläpp av växthusgaser. Vi riskerar att lämna över en värld i kaos till våra barn. Därför har jag sagt upp mig från mitt dagjobb för att kunna fokusera på att få Föräldravrålet att växa. Vi föräldrar drivs av kärleken till våra barn och den drivkraften kan förflytta berg! Den ska vi använda för att driva på för förändring.”

 • Perikles Nalbantis
  Perikles Nalbantis Musiklärare och medieproducent

  Musiklärare, medieproducent och pappa till Niki och Leon.

  “Jag engagerar mig för klimatet och för mina barns framtid för att jag vill kunna se mina barn i ögonen och säga att jag gjorde allt för deras framtid. Folk förstår inte riktigt den kris vi befinner oss i. Politikerna är rädda att genomföra förslag som kan stöta sig med allmänheten. Jag vill med mitt engagemang ge dem mod att driva ambitiös klimatpolitik. Vi har inte tid längre att smådutta…”

Kontakta oss

Not readable? Change text. captcha txt